I AM CUTE.

Hej jag mår bra idag. Sitter på modersmål med mikaela och carolina. CHILLLLLLLLLLLL! Kvällens program består av musikteori, innebandy och provläsning.


MUPPIN! (mikaela våga int va me :<)

/ axel

saw death on a sunny snow.

Innebandyn gick superbra! Nu har jag mest chillat och fixat lite på religionspresentationen.
detta måste vara ett av de bästa klippen på youtube.
/ axel

all we do is pour it up all night.

Hejhejhej, sitter i skolan och har just skrivit geografiprov, det gick bra! Nu efter skolan skall jag till pixnehallen och spela innebandy. DET ÄR NAJS OCH KEVIN HÄLSAR: BAJS!

jag är taggad och söt på samma gång :>

/ axel

Kivakoulu

Jå häj nu idag ha ju vuri i gym å sedan ti stan å nu ji ja där häim å ska läs på finskaförhör så kanski ja int får 4 på alla förhör xDD


BTW got some new shoes

axel tyckt int om dom men tå har ju han in skäid på näsan å som ni kan skå på lite länger ner!
Så på he tyckt ja /care.



/Daniel

this is faithfulness at it's finest.

TJAOTJAO, denna dag har varit en helt vanlig en i gemytliga petalax. Var till malax och lirade lite reggae, chill.
jag är påriktit inte störd i huvudet.
Just nu avgudar jag bara min idol lite...
/ axel

Excusez moi!

Har inte bloggat på en tid... Förlåt för det! Denna helgen har det varit höstlov. Prima skinka som man brukar säga xDD  Har varit ett superkul lov. Började med att jag for till stan på torsdagen. Där inhandlade jag nya kläder, fan så skönt! 2 t-shirts, 2 par jeans och 1 hoodie. AWESOMENESS! När klockan slog 18:30 begav jag mig till ehnvallen. Tränade med fotbollslaget i en och en halv timme! När träningen var slut åkte jag till jessica!
Vår sysselsättning på torsdagskvällen.
Åkte hem från mångot på fredagen och när jag kom hem chillade jag bara. På lördagens schema fanns fest i övermalax, det var ju nog trevligt. Tills man krympte 5 år och blev en tolvårig skitunge :)))
Söndagen har bestått av chill med mångot..... Sämsta dagen på hela lovet xDD

/ axel

If i was an oldschool 50 poud boombox!

tja bloogen har varit sjuk sen när jag kom hem på torsdagen just nu har jag lite feber och hostar som faen vilket betyder att jag har suttit hemma så jag har kollat friends färdit och börjat kolla på Joey! Jaa han har en egen serie som handlar om hans liv efter friends. funny huuuh? he so stupid!




Igår var jag med far min till malax och köppte ett större TV till vardagsrummet så jag skulle kunna ta det gamla så nu är detta min lilla nördhörna :DDD Stal även syrrans(min som syrran har) playstation för att jag skulle kunna nörda ut ett gammalt playstation 1 spel!

tjadå /daniel

you know one thing straight, i'll be there whenever you call me.

Hej, älgjakten gick väldigt bra. Kom hem med en 19-taggare på lördagseftermiddagen. Senare på kvällen så tog jag mig till vörå, hade det awesome där som vanligt. Kom dit, chillade, for med jessica till lokalen och ett misshandlat musikrum..... Vaknade upp på söndagen och gick på en promenad. Provade den näst största backhoppningsbacken och flög 97,5m trots stark sidovind och start från nedersta bommen. Tog mig hem med festbuzzen xD
Imorgon blir det skolan igen, matteläraren (Niklas) har fått en liten pojke så vi kommer att ha en vikarie, får se hur det går. IAF GRATTIS NIKLAS (NIKLI)!


hoppade i backen till höger.

fråga inte varför.

/ axel

RSS 2.0